Tietoa meistä

Meidän tarinamme

Olemme auttaneet kuljetusyrityksiä pitämään kaluston liikkeessä ja kuorman oikean lämpöisenä jo vuodesta 2002, ja matkan varrella palvelleet koneiden omistajia laidasta laitaan. Alussa huolsimme ja korjasimme koneita asiakkaidemme tiloissa pakettiautolla kiertäen, mutta asiakaspohjan kasvaessa perustimme korjaamon Seinäjoen Rataskadulle.

Asiakaslupauksemme

Asiakkaillemme on tärkeää että autot pysyvät ajossa ja kylmälaitteet toimintavarmoina. Pidämme huolen että laaja kokemuksemme ja ammattitaitomme raskaiden työkoneiden korjauksista, rekkojen huolloista ja korjauksista, hydrauliikasta sekä erityisesti eri merkkisten kylmäkoneiden huolloista ja korjauksista on nopeasti asiakkaamme käytössä. Työskentelemme joustavasti asiakkaan toiveita kuunnellen, ja isotkin remontit valmistuvat aina ammattitaidolla.

Asiakkaamme

Olemme saaneet kunnian palvella lukuisia kuljetusyrittäjiä, maatalousyrittäjiä sekä rakennusurakoitsijoita. Olemme olleet osa monen pienen ja suuren koneenomistajan tarinaa. Moni näistä tarinoista on jäänyt elämään ja kantaa hedelmää vielä tänäkin päivänä, mutta pyrimme jatkuvasti luomaan uusia menestystarinoita yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tervetuloa tutustumaan!

Soita Konepalvelu Lammille