Tietoa meistä

Historia

Olemme auttaneet kuljetusyrityksiä pitämään kaluston liikkeessä ja kuorman oikean lämpöisenä jo vuodesta 2002, ja matkan varrella palvelleet koneiden omistajia laidasta laitaan. Alussa huolsimme ja korjasimme koneita asiakkaidemme tiloissa pakettiautolla kiertäen, mutta asiakaspohjan kasvaessa perustimme korjaamon Seinäjoen Rataskadulle.

Asiakaslupauksemme

Asiakkaillemme on tärkeää että autot pysyvät ajossa ja kylmälaitteet toimintavarmoina, joten siitä huolta pitämässä meiltä löytyy laaja-alaista kokemusta ja ammattitaitoa raskaiden työkoneiden korjauksista, rekkojen huolloista ja korjauksista, työkoneiden hydrauliikasta sekä erityisesti eri merkkisten kylmäkoneiden huolloista ja korjauksista. Työskentelemme tarpeen tullen hyvinkin joustavasti asiakkaan toiveita kuunnellen, ja isotkin remontit valmistuvat aina ammattitaidolla.

Asiakkaamme

Vuosien varrella olemme saaneet kunnian palvella lukuisia kuljetusyrittäjiä, maatalousyrittäjiä sekä rakennusurakoitsijoita, joten olemme saaneet olla osana monien pienten ja suurten toimijoiden tarinaa. Moni näistä tarinoista onkin jäänyt elämään ja kantaa hedelmää vielä tänäkin päivänä, mutta pyrimme jatkuvasti luomaan uusia menestystarinoita yhdessä asiakkaidemme ja muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tervetuloa tutustumaan!

Soita Konepalvelu Lammille